Kosten Herinneringsdocument

Maar wat kost dat dan? Het is vaak de eerste vraag die mensen stellen nadat ik heb uitgelegd wat MijnVerhaal doet en waarom ik vind dat ieder leven een boek waard is. Mijn antwoord is altijd: het hangt ervan af, wat u wilt en wat u zelf kunt doen.

MijnVerhaal kan een eenmalig interview afnemen en uitschrijven voor een paar honderd euro. We kunnen een honderd pagina's tellend boek schrijven op basis van vele gesprekken, dat kost een paar duizend euro. Een video over uw leven of een mooi opgemaakt fotoboek dat uw leven samenvat, is weer minder arbeidsintensief en daarmee goedkoper om te maken.

Kortom de prijzen van een herinneringsdocument van MijnVerhaal variëren. Ze zijn afhankelijk van het soort document dat u wenst en van de hoeveelheid informatie die u wenst op te nemen. En omdat directe betrokkenheid bij het maakproces altijd van toegvoegde waarde is, is een belangrijke vraag bij het maken van ieder herinneringsdocument: hoeveel kunt en wilt u zelf bijdragen? Ook dat heeft invloed op de prijs. 

Neem in alle gevallen contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We sturen u nadien graag een offerte op maat.